maanantai 16. tammikuuta 2012

Oma suosikkiblogini

Heippa hei lukijat!

Huomasin muutama päivä sitten, että Lily.fi -sivustolla eräs kollega oli maininnut Keisarin vanhat vaatteet yhdeksi suosikkiblogeistaan. Olen varsin otettu tästä kunniasta ja päätin itse "laittaa vahingon kiertämään". Siispä paljastan teille oman suosikkiblogini. Seuraan säännöllisesti montaakin muoti- ja lifestyle-blogia, näiden lisäksi luen muotilehtiä, kuten Cosmlitan, Stellar, Bazaar ja Popteen. Vaikka suhtaudun näihin asioihin melko intohimoisesti, niin tuntuu, että edellä mainitut julkaisut ovat osa arkiruutinejani ennen kaikkea "työni" puolesta :). Sen takia oma ikisuosikki-blogillani on hieman erilainen, humoristinen ote muotiin.

Oma lempiblogini on nimittäin kerrassaan mainio One life, shop it. Blogia pitävä Söpö Galtsust (etunimi taitaa olla keksitty :) tekee pilke silmäkulmassa hersyvää, mutta hyväntahtoista pilkkaa muotibloggaajista ja ilmiöstä yleisemmällä tasolla. Hatunnoston arvoinen suoritus on blogipersoonan piiruntarkka luominen vaatteita ja meikkejä myöten. Söpön hahmossa yhdistyvät kaikkien Tokio Hotelin jäsenten lisäksi ripaus Mad Maxin tyyppistä urbaania nomadia, joka tavoittaa autioiden teollisuusalueiden ja unisten maalaisteiden lumisen estetiikan. Elämänmakuisessa karikatyyrissä on saumattomasti yhdistetty lähes provokatiivista itsevarmuutta ja toisaalta sitä suomalaista vaatimattomuuteen kurkottavaa elettömyyttä, joka saa hahmon ikään kuin etsimään maasta jotakin hukattua. Tai ehkä sitä jotakin ei ole vielä koskaan löytynyt.

Vaikka blogin huumori saattaa jopa närkästyttää joitakin "kovan linjan" bloggaajia, on se minusta rohkea veto aikana, jolloin älykästä huumoria ei todellakaan ole liikaa. Lisäksi individualismiin rohkaisevan blogin voi mielestäni nähdä eräänlaisena kunnianosoituksena kaikille Suomen billyelioteille, jotka nenä verta vuotaen ja posket lumipesun jäljiltä punakkoina kävelevät koulusta kotiin sitä unista kylänraittia, ja tämä kaikki vain siksi että he uskaltavat tuntea.

Mitä nyt blogin ulkoasu on ehkä vähän pliisu.


<3:lla Keisarilta Hilkalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti